Switch Sticks guld

Käppar från Switch Sticks – spännande design för ett spännande liv

Här hittar du hela vårt sortiment av käppar

Switch Sticks är stabila, hopfällbara kvalitetskäppar i spännande och annorlunda design. Du får ett hjälpmedel som inte bara är praktiskt och perfekt ur användarsynpunkt, utan en accessoar som du stolt visar upp och gärna använder.

Switch Sticks finns i en mängd färger och i flera olika modeller. Med justerbar höjd och det stora urvalet kommer du hitta en käpp som passar just dig, som du kan känna dig unik med. Men Switch Sticks är inte bara snygga och speciella till utseendet. De är stabila, CE-certifierade och testade och godkända för en belastning upp till 120 kg. Tillverkade i lättviktsaluminium och enkelt hopfällbara är de enkla att ta med på resan och med en matchande handrem smidiga att bära då man inte använder dem.

Käpparna levereras i en elegant förpackning med transparent lock. Perfekt för den som vill ge bort en snygg gåva till någon som vill se sin käpp som något mer än bara ett praktiskt hjälpmedel. Switch Sticks är en internationell succé och tilltalar den moderna användaren. Kom in och prova ut din unika käpp som finns i fler härliga färger.

 

Produkter

Navigering

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan