Företagspresentation

Keep On är en del av Nordic Assistive Technology Group som med sitt moderbolag Hjälpmedelsteknik Sverige AB är en av Sveriges ledande och äldsta privata verksamheter inom hjälpmedelssektorn.

Hjälpmedelsteknik Sverige har funnits sedan 1999 och har under många år varit en ledande leverantör av hjälpmedelsprodukter och teknisk service till kommuner och landsting i Sverige.

Koncernen är idag en internationell verksamhet med följande huvudområden:

  • Hjälpmedel till konsumentmarknaden (Keep On)
  • Hjälpmedel till kommuner och landsting (Hjälpmedelsteknik)
  • Grossistförsäljning (Hjälpmedelsteknik)
  • Export av hjälpmedel (Hjälpmedelsteknik)
  • Tillverkning av hjälpmedel (JCM Elektronik)
  • Forskning & Utveckling av hjälpmedel (Euro Wearable Technology)

Redan 2008 öppnade vi Sveriges första hjälpmedelsvaruhus i Lomma i Skåne under namnet Hjälpmedelsteknik. Idag utvecklar vi en landstäckande kedja i Sverige under namnet Keep On, med syftet att skapa en enklare vardag och en högre livskvalitet för våra kunder. Namnet Keep On visar att vi vill att människor ska kunna fortsätta att leva ett bra liv oavsett om man har en tillfällig funktionnedsättning eller en mer bestående.

I våra butiker träffar du vänlig, förstående och kunnig personal som har bred erfarenhet och stor kunskap om alla typer av hjälpmedel. Våra produkter är fokuserade på god funktion, tillförlitlighet, hög kvalitet, innovation och bra värde för pengarna.

Keep On har ett brett sortiment av högkvalitativa hjälpmedel av alla tänkbara slag som förenklar vardagen med alltifrån förflyttning, bad, hem och fritid till lösningar på snarkning och sömnapné. Innovation är en viktig ingrediens i vår verksamhet och du hittar sannolikt allt det senaste hos oss tillsammans med väl beprövade produkter från världens ledande tillverkare.

Assistive Technology Group koncernen

Produkter

Navigering

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan