Om KeepOn

KeepOn Sweden är en ledande aktör inom hjälpmedelssektorn i Sverige sedan 1999 (Hjälpmedelsteknik Sverige AB), vilket har givit oss en gedigen erfarenhet av hjälpmedel, krav och lagstiftning.
Under åren har vi byggt upp ett omfattande och nära samarbete med ledande internationella tillverkare. Alltid med fokus på kvalitet och användarvänlighet för våra kunder.
Ett skäl till att vi under många år legat i framkant vad gäller försäljning av hjälpmedel till både den privata och offentliga sektorn.
Redan 2008 öppnade vi Sveriges första hjälpmedelsvaruhus i Lomma i Skåne under namnet Hjälpmedelsteknik.

År 2020 ändrade vi namn på vår svenska konsumentförsäljning till KeepOn.

Namnet KeepOn visar att vi vill att människor ska kunna fortsätta att leva ett bra liv, oavsett om man har en tillfällig funktionsnedsättning eller en bestående.
Vilket också betonas i vår slogan ”Lev livet enklare”.

KeepOn har ett brett sortiment av högkvalitativa hjälpmedel av alla tänkbara slag som förenklar vardagen med alltifrån förflyttning, bad, hem och fritid till lösningar för snarkning och sömnapné.

Våra produkter är fokuserade på god funktion, tillförlitlighet, hög kvalitet, innovation och bra värde för pengarna.

I dagsläget finns våra KeepOn butiker i Kristianstad och Lomma.
I våra butiker träffar du kunnig personal som har bred erfarenhet och stor kunskap. Vi tar väl hand om dig och hjälper dig att hitta rätt produkter för dina behov.

För mer information om verksamheten: Läs mer här

Service med närhet till kunden

På KeepOn bedriver vi ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete. Viktig input och inspiration får vi genom nära samarbete med kunder, leverantörer och medarbetare.
Läs mer här

Code of conduct - Uppförandekod

I vår Code of Conduct (uppförandekoden), klargörs vad som kan förväntas av vårt företag. Vilket beteende som förväntas av alla som arbetar under något av våra varumärken. Koden har antagits för att betona de värderingar och principer som styr vårt förhållande till medarbetare, kunder, affärspartners och andra intressenter. Den fungerar som utgångspunkt för koncernens alla relevanta policys och regler. 

CODE OF CONDUCT SOM PDF PÅ ENGELSKA.

 

Produkter

Navigering

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan