Himolla fåtöljer med stöd vid uppresning


Fåtöljer som är himmelska att sitta i och enkla att resa sig ur. I Himollas fåtöljer sitter du bekvämt och ergonomiskt. Fåtöljen går att anpassa efter just dina behov och din kropp. När du vill resa dig trycker du på en knapp och får hjälp upp till stående utan att leder och muskler behöver belastas i onödan. Tysk kvalitet med 5 års garanti!

Himolla fåtöljer med uppresningshjälp finns i modeller för alla smaker och behov. Gemensamt är att de alla är underbara att sitta i och går att ställa in så att de passar just dig. I en Himolla sitter du avslappnat och bekvämt. Fåtöljen formas efter dina behov och besvär och blir ett hjälpmedel för dig att koppla av och vila din kropp i.

Uppresningsfunktionen hjälper dig att enkelt ställa dig upp utan att kroppen tar stryk. Du känner dig mer fri. Att resa sig känns inte längre som en utmattande utmaning. Du behöver inte längre välja mellan bekvämt eller praktiskt, med Himollas fåtöljer få du både och.

Fåtöljerna kommer i en mängd modeller, färger och material. Du kan välja det som passar just din kropp och just ditt hem. Varje människa och varje hem är unikt och det har Himolla tänkt på.

Produkter

Navigering

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan