Sunrise Medical

Sunrise Medical - Högkvalitativa Handikappshjälpmedel

Sedan årtionden har Sunrise Medical arbetat med utveckling, design, tillverkning och distribution av högkvalitativa handikapphjälpmedel. Via oss får du tillgång till hela produktsortiment som innefattar manuella rullstolar, elrullstolar, scooters, handcyklar samt sittdynor & ryggar, varumärken som Sterling, Gemino och Breezy. Hittar du inte det du söker ur Sunrise Medical sortiment – ring eller kontakta oss via kundtjänst här så hjälper vi dig. 

Sterling - El-skoter att lita på

Var du än kör, så kan du alltid lita på att din Sterling scooter tar dig dit du vill. Enkel att köra och dessutom miljövänlig! Vi har både större och kraftfulla scootrar för tuffare terräng och längre sträckor samt mindre smidiga som passar bra om man behöver ta sig fram i trånga utrymmen som till exempel i affärer.

Gemino - Lättare rollatorer för en aktiv livstil 

Gemino Rollatorer är det perfekta valet för ditt aktiva liv och låter dig gå bekvämt och tryggt. Med vår lätta rullator som sätter standarder i komfort, säkerhet och design tar du dig fram enkelt och smidigt inomhus som utomhus. Med ett brett utbud av modeller, storlekar, färger och tillbehör hittar du alltid en Gemino rollator som passar din personliga stil - och dina behov. 

Breezy - Rullstol med fokus på kvalitet, pålitlighet och användarvänlighet. 

Designade, konstruerade och sålda rullstol med användaren i fokus, med en framarbetad rullstolsdesign kring familjemedlemmar och ledsagare , som tycker det är lika viktigt med kvalitet, pålitlighet och användarvänlighet som brukaren tycker. Norggrannt testade för en säker och stabil användning, Breezy är namnet att lita på.

Tryck här för att komma till hela sortimentet av - ROLLATORER - EL-SCOOTRAR - RULLSTOLAR

Produkter

Navigering

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan