Rollz Motion²– en unik rollator och rullstol i ett

Rollz Motion omvandlas enkelt från rollator till rullstol. Oanvänd fälls den ihop och tar liten plats.
Nya tankar kring hur en rollator kan se ut har gett nya möjligheter för dig som användare att känna frihet. Rollz Motion är den nya generationens rollator och rullstol i ett, anpassad efter den nya generationen användares behov.

Du vill fortsätta uppleva och förgylla vardagen, även när kroppen inte hänger med i svängarna på riktigt samma sätt längre. För det behövs ett hjälpmedel som är både flexibelt och lättanvänt. Rollz Motion är en rollator som med ett par enkla handgrepp förvandlas till en rullstol. Ett hjälpmedel som är utvecklat för en aktiv och levnadsglad användare. Du går själv så länge det känns bra med rollatorn och kan bli skjutsad när den efter några sekunder förvandlats till en rullstol – en härlig lösning för att förena nytta med nöje!

Du kan alltid ha både rollator och rullstol med dig på promenaden, det ger dig säkerhet. När du använder rollatorfunktionen får du både motion och balansträning, vilket minskar risken för fallolyckor. Rollz Motion är en ergonomiskt formgiven rollator, med stadig och lätt ram som ger dig en bekväm promenad.

Rollatorn är enkel att fälla ihop och tar inte mycket plats. Skumfyllda däck ger mjuk gång och en naturlig stötdämpning. Kombinationen med en lätt konstruktion gör den väldigt lätt att rulla.

Du kan enkelt få din Rollz Motion så att den passar just din personlighet. Den finns i flera härliga färger: vit, isblått, lila och svart och du kan välja till flera praktiska tillbehör som mugghållare och käpphållare.

 

 Söker du rullstol tryck här

Söker du Rollz Motion² rollator och rollstol i ett tryck här

Parkinsonrollator finner du här - Rollz Rhythm

Rollz Motion² Performance - för ett aktivt liv

Ta dig ut i världen utan bekymmer med Rollz Motion Performance. Med hjul och ram i slitstarka material kan den hjälpa dig fram i annars otillgängliga terränger. 
Oavsett om du går med rollatorn eller sitter i rullstolen kan du njuta av en härlig dag på landet. Den kan ta dig genom gamla stans kullerstenar eller så kan du njuta av en promenad i skogen,  
vila i rullstolen när du tittar på den fina utsikten över sjön för att sedan gå en stund igen till det där härliga fiket som avslutning på en intressant och inspirerande dag.

 

Rollz Motion² Rhythm - Parkinsonrollator med anpassningsbara signaler

Rollz Motion Rhythm har flera olika funktioner som hjälper till att återfå eller behålla gånghastigheten. Personer med Parkinsons sjukdom behöver ofta assistans med att hålla i gången och Rollz Rhythm kan skicka rytmiska signaler i form av ljus, ljud eller vibration. Stabiliteten hos Rollz Motion Rhythm minskar risken för fallolyckor som lätt inträffar vid balansproblem och signalerna hjälper till vid frysning eller forcerad gång. Läs mer ..

Rollz Flex – ergonomisk och elegant designad shoppingrollator 

Det finns en klar anledning till att kalla Rollz Flex för vår shopping ´rollator. Ett besök på torgmarknaden, handla för helgen i affären eller en trevlig shoppingrunda på stan - Rollz Flex förvandlar turen till en enkel och bekväm upplevelse. Du går stadigt och bekvämt medan shoppingväskan sakta fylls på med mer och mer.

Många sätt att använda det justerbara handtaget fyller dina behov när det gäller stabilitet och bekvämlighet: Upprätt läge eller framfält läge för ännu mera stabilitet. Eller i lutningsläge mot dig. Allt är möjligt.

Rollatorn är enkel att fälla ihop och tar inte mycket plats. Skumfyllda däck ger mjuk gång och en naturlig stötdämpning. Kombinationen med en lätt konstruktion gör den väldigt lätt att rulla.

Med din Rollz Flex shoppingrollator tar du enkelt med dig termosen, goda mackor och en filt till den perfekta picknicken. Förvandla sommarutflykten till en enkel och bekväm upplevelse med Rollz Flex.

Rollz Flex finns i två härliga färger: denim och lila och du kan välja till flera praktiska tillbehör som mugghållare och käpphållare.

 

Produkter

Navigering

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan