HJÄLPMEDEL Helsingborg


  040-41 07 80 |    Tenngatan 2, Lomma


Hitta hit  
Närmsta busshållplats är Lomma Järngatan.

  Visa på karta (Google Maps)

 

Du som har fysiska svårigheter i vardagen kan behöva ett hjälpmedel för att livet ska fungera så bra som möjligt. Ett hjälpmedel kan göra att du blir mer aktiv, självständig och delaktig i ditt liv. Visst är det bra att det finns!?
Vi på Keep On förenklar livet och höjer livskvalitén för människor med temporära eller permanenta funktionshinder eller som vill förebygga sådana.

Regioner och kommuner kan ibland vara skyldiga att erbjuda hjälpmedel, därför kan det vara smart att höra med dem först om du är i behov av hjälpredskap.

Vissa behöver hjälpmedel dygnet runt, andra behöver endast några timmar per dag, och det finns de som endast behöver hjälpmedel under en tillfällig period. Dessa redskap finns helt enkelt till för att underlätta vardagen för dig med någon sorts fysisk svårighet.
Det kan vara allt från en rullstol efter en operation, kryckor när du har stukat din fot, en sittdyna till ditt hemmakontor eller en griptång för dig som har svårt att nå (till exempel graviditet, ont i ryggen etc.)
Har du mer bestående fysiska svårigheter finns det massor av hjälpmedel att välja mellan, till exempel en robot som hjälper dig att äta, en hopfällbar elrullstol som du dessutom kan ta med dig i bilen, en fåtölj som hjälper dig upp från sittande läge och mycket mer.

Keepon finns här för att hjälpa just dig att hitta rätt sorts hjälpmedel som du känner dig bekväm och nöjd med. Tillsammans hjälper vi dig att hitta lösningen på ditt problem så du ska kunna leva ditt liv så bra som möjligt.
Välkommen in till oss i Lomma eller Kristianstad, eller ring oss på 040–410780.

 

Produkter

Navigering

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan