Nyheter från Keep On om smarta produkter och hjälpmedel 
en gång i månaden direkt i din inkorg

Hjälpmedelsnytt från Keep On - mars 2020

Hjälpmedelsnytt från Keep On - april 2020

Hjälpmedelsnytt från Keep On - maj 2020

Hjälpmedelsnytt från Keep On - juni 2020

Hjälpmedelsnytt från Keep On - juli 2020

Hjälpmedelsnytt från Keep On - augusti 2020

Hjälpmedelsnytt från Keep On - september 2020

Hjälpmedelsnytt & Erbjudande från Keep On - oktober 2020

Hjälpmedelsnytt från Keep On - november 2020

 

Vår butikschef i Lomma - Roland Persson - med sina 30 års erfarenhet inom hjälpmedelsbranschen delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Behöver du utföra service på din el-scooter?

Kände du till att det samlas kol i motorn på din el-scooter, beroende på hur mycket du använder den. Därför rekommenderar vi på Keep On att du en gång om året utför en årlig service på din el-scooter. Scootrar har rörliga delar och säkerhetsdelar såsom bromsar och innesluten mekanik, som elmotorn. Dessa måste genomgå service och kontroll som utförs av en utbildad person. Ett enkelt ingrepp som denna ökar livslängden på din el-scooter. För att undvika onödigt slitage eller punktering på dina däck kontrollera lufttrycket. För lite luft i däcken kan leda till en punktering medan för mycket luft sliter på däcken mer än vanligt. Kom i kontakt med oss här, vi hjälper gärna till med din årliga service!

Hur väljer jag en rollator?

Vid köp av en rollator är det viktigt att fundera över vad och i vilka sammanhang du skall använda den till. 
Vid inomhusbruk bör t.ex rollator-hjulen inte vara för stora då det kommer att kännas som att du ständigt stöter i möbler, väggar, dörrposter och andra föremål när du ska ta dig runt i hemmet eller andra inomhusmiljöer. 
Den får gärna väga så lite som möjligt och gå att fälla ihop på ett enkelt sätt. Rollatorn måste vara rätt balanserad för att förhindra fall och du ska naturligtvis trivas med hur den ser ut. Det är några punkter som är värda att titta på innan du köper en rollator. 
Läs mer och hitta en rollator som passar dig och dina behov här...
 

Hjälpmedel som kan underlätta vid nedsatt syn.

Vid nedsatt syn finns det hjälpmedel som kan underlätta och göra din vardag enklare. För att nämna några exempel, så är det viktigt att även om synen inte är helt fungerande, kunna uppfatta tid för att få en fungerande vardag. När synen av olika anledningar inte är så bra som den skulle vara behövs det oftast hjälpmedel som rätt ljus för att få rätt kontraster och förstoringsglas eller lupp för att kunna se ordentligt. 

Hos oss finner du olika hjälpmedel som till exempel talande klocka Jonas och DianaTalk talande armbandsur, strumpsorterare och sminkspegel med förstoring
Läs mer och hitta hjälpmedel som passar dig och dina behov här...

Hjälpmedel för dig som vill underlätta trädgårdarbetet!

 Den som arbetar utomhus utsätts inte bara för värme eller kyla. Trädgårdsarbete kan också vara påfrestande för din rygg och kan leda till belastningsbesvär. Ergonomin handlar om att anpassa jobbet efter människan - och inte tvärtom. Onödigt tröttande belastning kan förebyggas genom arbetsväxling, arbetsrotation, pauser eller andra åtgärder som ökar variationen i arbetet. Därför har vi på Keep On flera olika ergonomiska trädgårdsredskap för att hjälpa dig till en aktiv fritid i din trädgård. 

Läs mer här... 

Hjälpmedelsnytt från Keep On - december 2020

Vår butikschef i Lomma - Roland Persson delar med sig om hur vi på Keep On ställer om och arbetar i samband med den rådande situationen och de skärpta allmänna råden ifrån folkhälsomyndigheten. Innan du kikar på det så vill jag tipsa om en fortsättning på CPAP-skolan, julklappstips, specialerbjudanden och senaste nytt i vårt sortiment.

 

Produkter

Navigering

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan