Vi på KeepOn.se introducerar vår nya medicinske rådgivare Stefan Gram som med sina 40 års erfarenhet inom hälso- och sjukvård, såväl lokalt, nationellt som internationellt kommer att dela med sig av en del klokskap, nyheter och forskningsrön.

Stefan Gram

Mitt namn är Stefan Gram, specialist i allmänmedicin och företagshälsovård och med drygt 40 års erfarenhet inom hälso- och sjukvård, såväl lokalt, nationellt som internationellt.

Jag har ett brinnande intresse för förebyggande hälsovård och friskvård. Dessutom har jag arbetat mycket med arbetsrelaterad rehabilitering i olika sammanhang, och då haft anledning, många gånger, att efterforska möjliga hjälpmedel för att underlätta återgång i arbete men även underlätta privatlivet. Det är också min övertygelse att de flesta kan göra NÅGOT för att fungera eller må bättre utifrån de individuella förutsättningarna. Med eller utan hjälp och/ eller hjälpmedel.

Jag kommer fortsättningsvis försöka bidra med någon liten nyhet, noterad klokskap, underfundighet eller forskningsrön som kan vara matnyttigt för nyhetsbrevets läsare. 

TBE, (tick borne encephalitis) är en allvarlig hjärninflammation som orsakas av en fästingburen virussmitta. Även Borrelia, med dess hudutslag, överförs med fästingar men är behandlingsbart med antibiotika! - Jag vill läsa mer ...


Förbättra din hälsa och förebygg sjukdomstillstånd


Obehandlad obstruktiv sömnapné


Behandla akut eller långvarig smärta med transkutan elektrisk nervstimulering


Vad kan man göra för att minska risken för att drabbas av stroke?


Aktiv rehabilitering efter stroke är en viktig förutsättning för återhämtning/förbättring


Ofrivilligt urinläckage

Produkter

Navigering

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan